Ο Σύλλογος Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» ενημερώνει τα μέλη του ότι:

  • Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 θα διενεργηθούν οι εξ αναβολής, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου. Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν τα μέλη, μέσω ηλεκτρονικής αίτησής τους προς το Δ.Σ. Οι αιτήσεις των υποψηφιοτήτων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο info@idaiagi.gr μέχρι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 24:00. Αναφορικά με τον τρόπο και την ώρα διεξαγωγής των εκλογών θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.
  • Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύρια θέματα την εκλογή Εφορευτικής και Ελεγκτικής Επιτροπής. Παρακαλούνται τα μέλη που δε θα λάβουν πρόσκληση μέχρι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο μέσω email στο info@idaiagi.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 6980353101.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο στις εκλογές όσο και στις ψηφοφορίες της Γενικής Συνέλευσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, η συνδρομή μέλους είναι 10€ για το έτος 2020 και 20€ για το έτος 2021. Χρησιμοποιήστε τον απλοποιημένο τρόπο πληρωμής μέσω vivawallet στην διεύθυνση https://pay.vivawallet.com/idaia-gi. Στην περιγραφή συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και το έτος ή έτη που αναφέρεται η κατάθεση το ποσού και ο σύλλογος θα ενημερωθεί αυτόματα.

Εκ του Διοικητικού συμβουλίου