Ο Σύλλογος Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» ενημερώνει τα μέλη του ότι:

  • Την Τετάρτη 30 Ιουνίου θα διενεργηθούν οι εξ αναβολής, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου. Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν τα μέλη, μέσω ηλεκτρονικής αίτησής τους προς το Δ.Σ. Οι αιτήσεις των υποψηφιοτήτων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο info@idaiagi.gr μέχρι την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 24:00. Αναφορικά με τον τρόπο και την ώρα διεξαγωγής των εκλογών θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.
  • Στις 16 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση. Σε περίπτωση μη απαρτίας, δηλαδή συμμετοχής τουλάχιστον του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική συνέλευση στις 23 Ιουνίου 2021. Πέρα των οριζόμενων από το ΔΣ θεμάτων, που θα αποσταλούν με ατομικό mail σε όλα τα μέλη, μπορούν να προταθούν θέματα προς συζήτηση και από τα μέλη του συλλόγου. Τα προτεινόμενα από τα μέλη θέματα θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο info@idaiagi.gr έως και την Κυριακή 6 Ιουνίου και ώρα 24:00. Ως προς την ώρα και τον τρόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης καθώς και για τα προς συζήτηση θέματα, τα μέλη θα ενημερωθούν με προσωπικές προσκλήσεις τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021. Τα μέλη που δε θα λάβουν πρόσκληση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα στοιχεία επικοινωνίας του Συλλόγου, info@idaiagi.gr και 6980353101.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο στις εκλογές όσο και στις ψηφοφορίες της Γ.Σ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Για τον λόγο αυτό, αλλά και για γενικές πληροφορίες, από τις 7 έως και τις 28 Ιουνίου, ο Σύλλογος θα είναι ανοιχτός κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19.30 μ.μ. έως και τις 21.30 μ.μ., με εξαίρεση τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (21/6).

Εκ του Διοικητικού συμβουλίου