Μουσικό Αφιέρωμα του Δήμου Παύλου Μελά στον Νίκο Ξυλούρη

Μουσικό Αφιέρωμα στη μνήμη του Νίκου Ξυλούρη

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, τριανταεπτά χρόνια μετά τη μέρα που το ΄΄αηδόνι του Μυλοποτάμου΄΄ πέρασε στην αιωνιότητα, ο Δήμος Παύλου Μελά (Τμήμα Πολιτισμού), παρουσιάζει μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Νίκου Ξυλούρη.

Χώρος της εκδήλωσης το Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ στην οδό Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη και ώρα έναρξης 20.00.

Συμμετέχουν οι εξαίρετοι καλλιτέχνες – μουσικοί: Βασίλης Πρατσινάκης, Γιάννης Φιλιππουπολίτης, Ηλίας Βελλής και η ΙΔΑΙΑ ΓΗ,  Σύλλογος που έχει ως σκοπό  τη διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς της Κρήτης, τη διατήρηση και διάδοση των εθίμων και παραδόσεών της και την αναβίωση ηθογραφικών και λαογραφικών στοιχείων του νησιού.

Την  Καλλιτεχνική Επιμέλεια υπογράφει ο Σκηνοθέτης Δημήτρης  Σακατζής και παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν  να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.

Χορηγός της εκδήλωσης το Κρητικό Οπωροπαντοπωλείο ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗΣ

(Μεγάλου Αλεξάνδρου 10, Εύοσμος)

Πληροφορίες για την εκδήλωση: 6977 360144

http://www.pavlosmelas.gr/index.php/2015-01-02-08-22-46/topmenu-1454/10875-mousiko-afieroma-tou-dimou-paylou-mela-ston-arxaggelo-tis-kritis-niko-ksyloyri-tin-tetarti-8-fevrouariou-2017


Newsletter
Αφήστε μας το e-mail σας για να μένετε πάντα ενήμεροι για τα νέα του συλλόγου μας
Εορτολόγιο
Σήμερα


Θα μας βρείτε


Λάρνακος 6 - 8 & Τήνου Γωνία
Κάτω Τούμπα (Άγιος Θεράποντας)
Θεσσαλονίκη
info@idaiagi.gr

© 2013, Idaiagi.gr